ΜΜΕ & ΤΥΠΟΣ

FNL Guide – Από τις 10 Ιουλίου, λειτουργεί το Pearl Island Chios Hotel & Spa

Στις 10 Ιουλίου, η Χίος, αποκτά το πρώτο της πέντε αστέρων ξενοδοχείο, το Pearl Island Chios Hotel & Spa. Αυτό το νέο ξενοδοχείο, υπόσχεται να μεταμορφώσει το τουριστικό τοπίο του νησιού, προσφέροντας μια εμπειρία πολυτελούς διαμονής που μέχρι τώρα έλειπε από τη Χίο.

Με την ξεχωριστή του αισθητική, τους καλοσχεδιασμένους κήπους και την εντυπωσιακή πισίνα που δεσπόζει στο χώρο, φιλοδοξεί να γίνει προορισμός για απαιτητικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Hello! – Η Χίος ετοιμάζετε να υποδεχτεί το 1ο Luxury Wellness Retreat του νησιού

Στο Βόρειο Αιγαίο, ένα καλά κρυμμένο κόσμημα, ένα μαγευτικό νησί, προσκαλεί τους επισκέπτες του στο νέο Pearl Island Chios Hotel & Spa να ανακαλύψουν την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία!

Ένα ξενοδοχείο με ξεχωριστή ταυτότητα, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του νησιού για διαμονή πολυτελείας και να γίνει ένας προορισμός για ταξιδιώτες απο όλο τον κόσμο. Παράλληλα η ξεχωριστή αισθητική, οι κήποι και η πισίνα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο, καθιστούν το Pearl Island Chios Hotel & Spa το ιδανικό venue για την διοργάνωση και φιλοξενία Γάμων, Wellness Retreats, Διεθνών Συνεδρίων και Συναντήσεων.

Athinorama – Pearl Island Chios Hotel & Spa: Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο Pearl Island Chios Hotel & Spa προσκαλεί τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία στη Χίο.

Η αισθητική, οι κήποι και η πισίνα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο, καθιστούν το “Pearl Island Chios Hotel & Spa” ένα ιδανικό venue για την διοργάνωση και φιλοξενία γάμων, wellness retreats, διεθνών συνεδρίων και συναντήσεων. Το “Pearl Island Chios Hotel & Spa” αποτελεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί της Χίου και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του τον Ιούλιο του 2024.

Powergame – Pearl Island Chios: Η πολυτέλεια και η ευεξία έρχονται στη Χίο

Ο εσωτερικός και εξωτερικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Ologramma Architects και επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εξερεύνηση ευεξίας, αναδεικνύοντας την μεγάλη Ναυτική παράδοση του νησιού, την μοναδική Χιώτικη φύση και ιστορία, τα μαστιχόδεντρα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, με τα περιβόητα «ξυστά» και την «θυμιανούσικη» πέτρα, διάχυτη παντού. Τέλος, ο παραδοσιακός «Μάγγανος» στον κήπο δημιουργεί μία μοναδική αισθητική που αναδεικνύει την κληρονομιά της Χίου, κρατώντας ζωντανές τις ρίζες για το μέλλον.

Naftemporiki – Η Χίος υποδέχεται το πρώτο της πεντάστερο

Η πανέμορφη Χίος αποτελεί ένα ανεξερεύνητο παρθένο νησί με εκπληκτικές γαλαζοπράσινες αμμουδιές, μεσαιωνικά χωριά, μεγάλη ιστορία και φυσική ομορφιά που φανερώνει την αυθεντική Ελλάδα.

Από τις ηφαιστειακές πέτρες στα Μαύρα Βόλια μέχρι τις δαντελένιες ακτές του Καρφά, κάθε παραλία προσφέρει μια μοναδική απόδραση. Η Αγία Φωτεινή εντυπωσιάζει με τα κρυσταλλένια νερά και τους επιβλητικούς βράχους, ενώ η παραλία Ελίντα αποτελεί έναν απομονωμένο κόλπο, ιδανικό για ηρεμία και ιδιωτικότητα.

Click at Life – Διαμονή στο πρώτο Luxury Wellness Retreat του νησιού

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, μπορείτε να τα εξερευνήσετε με ορμητήριο το Pearl Island Chios Hotel & Spa, το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί της Χίου, που θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του τον Ιούλιο του 2024. Ένα ξενοδοχείο με ξεχωριστή ταυτότητα, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του νησιού για διαμονή πολυτελείας και να γίνει ένας προορισμός για ταξιδιώτες απο όλο τον κόσμο.

Το Pearl Island Chios Hotel & Spa θα διαθέτει 48 σουίτες, μερικές εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, αίθουσα συνεδριάσεων, cinema και ένα εντυπωσιακό Wellness Spa με εξειδικευμένους θεραπευτές. Παράλληλα η ξεχωριστή αισθητική, οι κήποι και η πισίνα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο, το καθιστούν ιδανικό venue για την διοργάνωση και φιλοξενία Γάμων, Wellness Retreats, Διεθνών Συνεδρίων και Συναντήσεων.

Queen.gr – Δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Τον Ιούλιο του 2024 αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί της Χίου.

Ο εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Ologramma Architects και επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εξερεύνηση ευεξίας, αναδεικνύοντας την μεγάλη ναυτική παράδοση του νησιού, τη μοναδική Χιώτικη φύση και ιστορία, τα μαστιχόδεντρα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, με τα περιβόητα “ξυστά” και την “θυμιανούσικη” πέτρα, διάχυτη παντού.

CNN – Pearl Island Chios Hotel and Spa Grand Opening: Η Χίος καλωσορίζει το 1ο ξενοδοχείο 5 αστέρων

Ένα ξενοδοχείο σύμβολο με ξεχωριστή ταυτότητα, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του νησιού για διαμονή πολυτελείας και να γίνει ένας προορισμός για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα η ξεχωριστή αισθητική, οι κήποι και η πισίνα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο, καθιστούν το Pearl Island Chios Hotel & Spa το ιδανικό venue για την διοργάνωση και φιλοξενία Γάμων, Wellness Retreats, Διεθνών Συνεδρίων και Συναντήσεων.

Το Pearl Island Chios Hotel & Spa αποτελεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί της Χίου και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του τον Ιούλιο του 2024.

New Money – Οικογένεια Καλλιμασιά: Μετά τη ναυτιλία, πρώτη επένδυση στη στεριά με 5* στη Χίο

Τον ερχόμενο Ιούλιο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων για τη Χίο, σε μία επένδυση από την οικογένεια Καλλιμασιά που αντιστοιχεί στα 15 εκατ. ευρώ.

Το Pearl Island Chios Hotel & Spa έρχεται να καλύψει, σύμφωνα με τους επιτελείς του, τις ανάγκες του νησιού για διαμονή πολυτελείας με υπηρεσίες που μέχρι σήμερα έλειπαν από το νησί ώστε να καταστεί προορισμός για εγχώριους και ξένους επισκέπτες. Το νέο ξενοδοχείο, με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, διαθέτει 48 υπερπολυτελείς σουίτες, μερικές εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, χώρους εκδηλώσεων για τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων και συναντήσεων, τη φιλοξενία γάμων κ.α., πέραν και του τομέα της ευεξίας.

Greek Travel Pages – Chios to Welcome its First Luxury Wellness Retreat: Pearl Island

Inspired by the architecture of Chios, the 5-star retreat has been adorned with earthy colors and natural materials, while indigenous plants have been carefully selected to decorate the exteriors, seamlessly blending the hotel with its picturesque surroundings. The design of the retreat, blending local techniques with modern elegance, was crafted by the esteemed architecture firm Ologramma Architects.

Pearl Island comprises 48 luxury suites, with some accommodations offering private pools. The retreat also features an exclusive restaurant, bar, conference room, cinema, and wellness spa staffed by a team of experts. Additionally, 16 swim-up suites surround the outdoor pool and in-pool bar, providing guests with convenient access via private terraces.

Ελάτε να μείνετε μαζί μας

Καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του τέλειου καταλύματος είναι ζωτικής σημασίας. Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μας, τις παροχές ή τις συναρπαστικές εμπειρίες που σας περιμένουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Email(Required)
MM slash DD slash YYYY
Please enter a number greater than or equal to 2.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.