Εμπειρίες
Αφήστε την ομάδα μας να δημιουργήσει μοναδικές προεπιλεγμένες εμπειρίες ειδικά για σας. Ένα υπέροχο ταξίδι ανακάλυψης σας περιμένει…

Pearl Island Hotel Εμπειρίες (On-Site)

Είμαστε παθιασμένοι με την ανάδειξη του αυθεντικού χαρακτήρα της περιοχής μας και της Χίου σε ό,τι κάνουμε. Η αποτύπωση μοναδικών ιστοριών, βέλτιστων πρακτικών και η δημιουργία ενός μοναδικού οικοσυστήματος καινοτόμων επαγγελματιών από το νησί και την περιοχή είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, προκειμένου να βυθίσουμε τους επισκέπτες μας σε μοναδικές, ολιστικές και μεταμορφωτικές εμπειρίες στους χώρους του ξενοδοχείου.

Τοπική μαγειρική

Συμμετέχετε σε παραδοσιακά μαθήματα μαγειρικής και επιδείξεις με ειδικούς τοπικούς και περιφερειακούς καλεσμένους. Ετοιμάστε παραδοσιακές συνταγές, δοκιμάστε τα προϊόντα, pop-up εκδηλώσεις.

Γνωρίστε τοπικούς παραγωγούς & παραδοσιακούς τεχνίτες

Ελάτε μαζί με τους τοπικούς παραγωγούς και τεχνίτες στα ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια που διοργανώνουν για να μάθετε περισσότερα για την καθημερινή τους ζωή, την ιστορία τους και τα μοναδικά τοπικά και περιφερειακά προϊόντα.

Θεματικές βραδιές δείπνου που γιορτάζουν την τοπική και περιφερειακή γαστρονομική κληρονομιά

Ανακαλύψτε τα μοναδικά προϊόντα και τις παραδοσιακές συνταγές της Χίου και του Βορείου Αιγαίου. Ειδικές βραδιές με συγκεκριμένα γαστρονομικά θέματα στο εστιατόριο Maganos (Guest Chefs, Degustation, Seasonal food, Themes)

Εποχιακά καταφύγια

Μοναδικά tailor-made retreats για περιόδους χαμηλής περιόδου (ολιστική ευεξία, καλλιέργεια μαστίχας, αγροτουρισμός, birdwatching, θρησκευτικά, έθιμα, παραδόσεις & γιορτές)

Ανακαλύψτε τη Χίο με το Pearl Island

Μαζί με το εξατομικευμένο δίκτυο τοπικών συνεργατών και καινοτόμων δημιουργούμε αξέχαστες, ολιστικές εμπειρίες για την εξερεύνηση όλων των συναρπαστικών στοιχείων και χαρακτηριστικών του νησιού.

Ολιστικές ημερήσιες εκδρομές ή πακέτα προορισμών

ολιστικές ιδιωτικές και ομαδικές ημερήσιες εκδρομές με συγκεκριμένη θέση/θέματα (διαδρομές πολιτιστικής κληρονομιάς, γαστρονομικοί θησαυροί, προορισμοί)

Κατόπιν αιτήματος/Κατασκευασμένο από παραγγελιοδόχο

Αναπτύξτε ένα μοναδικό δρομολόγιο με βάση τα ενδιαφέροντά σας

Εποχιακές δραστηριότητες

Για συγκεκριμένες περιόδους: καλλιέργειες, γιορτές, έθιμα, παραδόσεις, θρησκευτικές, με βάση τη φύση

Εκδρομές με σκάφος

Ιδιωτικές και ομαδικές εκδρομές με σκάφος: Ψάρεμα, σπήλαια, θαλάσσια σπορ, καγιάκ, καταδύσεις

Στιγμιότυπα της Χίου

best-seller εμπειρίες: επισκέψεις σε χωριά, μοναστήρια, παραλίες, παραγωγοί/τρόφιμα, ψώνια, πεζοπορία/φύση

Ελάτε να μείνετε μαζί μας

Καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του τέλειου καταλύματος είναι ζωτικής σημασίας. Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μας, τις παροχές ή τις συναρπαστικές εμπειρίες που σας περιμένουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Email(Required)
MM slash DD slash YYYY
Please enter a number greater than or equal to 2.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.