Η Ιστορία Μας

Το Pearl Island είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που αποτελείται από 48 σουίτες, σε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα πολυτελές και κομψό με κάθε τρόπο.

Η ευεξία των επισκεπτών βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας του Pearl Island, και οι αξίες της ήρεμης ζωής αποτελούν τον πυρήνα των δράσεων μας. Περιστοιχισμένος από τη φύση, ο χώρος γύρω από το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης και προκαλεί τον επισκέπτη να περιπλανηθεί χωρίς άγχος και να ησυχάσει το μυαλό και την ψυχή του.

Ομορφιά, άσκηση, υπέροχο φαγητό, εξαίρετη ποιότητα ύπνου και μοναδική επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό σε ένα μοναδικό περιβάλλον, όλα αποτελούν τμήματα ενός παζλ που η ολοκλήρωση του είναι μια γαλήνια εμπειρία που πραγματικά αλλάζει τη ζωή του επισκέπτη. Προσωπικές πινελιές που υπάρχουν διάχυτες στο ξενοδοχείο, είναι όλες σχεδιασμένες για να κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει πραγματικά στο σπίτι του. Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων του Pearl Island είναι εξίσου μοναδικοί όπως και ο τρόπος λειτουργίας του, συνδυάζοντας την παραδοσιακή και την τοπική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη κομψότητα. Μπορείτε να χαρείτε τα δωμάτια με την ξεχωριστή διακόσμηση και να συναντηθείτε με άλλους επισκέπτες στους εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους όπου η κομψότητα δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον για ανθρώπινη επικοινωνία.

Design Perfection

Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων του Pearl Island είναι εξίσου μοναδικοί όπως και ο τρόπος λειτουργίας του, συνδυάζοντας την παραδοσιακή και την τοπική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη κομψότητα.

Contemporary & Eclectic

Μπορείτε να χαρείτε τα δωμάτια με την ξεχωριστή διακόσμηση και να συναντηθείτε με άλλους επισκέπτες στους εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους όπου η κομψότητα δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον για ανθρώπινη επικοινωνία. Η εντυπωσιακή πισίνα, ο υπαίθριος κινηματογράφος και οι κήποι, κάνουν το Pearl Island ένα μοναδικό προορισμό για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης.

5 Star Service

Για απόλυτη ικανοποίηση των αισθήσεων μπορείτε να αφεθείτε στο spa και το κέντρο ευεξίας ιδανικό για  θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, ενώ παράλληλα το εστιατόριο είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του καλού φαγητού και κρασιού. Απολαύστε όλες τις δυνατότητες ενός ξενοδοχείου με κομψότητα 5 αστέρων και με αληθινή και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Escape to Pearl Island

Περιστοιχισμένος από τη φύση, ο χώρος γύρω από το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης και προκαλεί τον επισκέπτη να περιπλανηθεί χωρίς άγχος και να ησυχάσει το μυαλό και την ψυχή του. Ομορφιά, άσκηση, υπέροχο φαγητό, εξαίρετη ποιότητα ύπνου και μοναδική επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό σε ένα μοναδικό περιβάλλον, όλα αποτελούν τμήματα ενός παζλ που η ολοκλήρωση του είναι μια γαλήνια εμπειρία που πραγματικά αλλάζει τη ζωή του επισκέπτη.

Η εντυπωσιακή πισίνα, ο υπαίθριος κινηματογράφος και οι κήποι, κάνουν το Pearl Island ένα μοναδικό προορισμό για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης. Για απόλυτη ικανοποίηση των αισθήσεων μπορείτε να αφεθείτε στο spa και το κέντρο ευεξίας, ιδανικό για  θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, ενώ παράλληλα το εστιατόριο είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του καλού φαγητού και κρασιού. Απολαύστε όλες τις δυνατότητες ενός ξενοδοχείου με κομψότητα 5 αστέρων και με αληθινή και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Μια απόδραση σε ένα νησί που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!!

Ελάτε να μείνετε μαζί μας

Καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του τέλειου καταλύματος είναι ζωτικής σημασίας. Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μας, τις παροχές ή τις συναρπαστικές εμπειρίες που σας περιμένουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Email(Required)
MM slash DD slash YYYY
Please enter a number greater than or equal to 2.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.